Gépi Földmunka!

Rendeljen nálunk konténert Budapesten és Budapest vonzáskörzetében!

A gépi földmunkák elvégzését is vállaljuk. Gépi földmunkával kapcsolatos további információért kérjük hívja munkatársainkat vagy írjon nekünk!

GÉPI FÖLDMUNKA SZOLGÁLTATÁSOK:

  • Tereprendezés, terület előkészítés
  • Árokásás, csatornázás, közműárok kiemelés
  • Alapásás
  • Pincetömb kiemelés, medencealap kiemelés

Tereprendezés, terület előkészítés

A munkákat Bobcat, Kubota márkájú jó minőségű megbízható gépekkel végezzük fő és alvállalkozói szinten. Az adott terepviszonyoknak megfelelően előzetes szemle alapján választjuk ki azt a gépet, amelyik az adott földmunka munkafolyamatra a legmegfelelőbb, és a megrendelő szempontjából a leggyorsabb, és leggazdaságosabb. Tereprendezés során tapasztalt gépkezelőink akár saját mérőműszerrel is segítenek a legjobb minőségű végcél elérésében. Továbbá foglalkozunk régi, járdák térbetonok, felszedésével, törőfejjel való feltörésével.

Árokásás, csatornázás, közműárok kiemelés

Árokásás, illetve csatornázás munkafolyamatát Bobcat és Kubota gépekkel végezzük, a munkahely adottságainak megfelelően. Tapasztalt gépkezelőink műszeres mérőeszközzel segítik a földmunka munkafolyamatait, a gyors kivitelezés érdekében. Az árokásást, és csatornaásást több féle kanálmérettel végezzük 30 cm szélességtől a 60 cm szélességig. 

Alapásás

Az alapok, sávalapok, kerítésalapok kiásását Bobcat és Kubota gépekkel végezzük. Minden esetben előzetes szemrevételezés alapján határozzuk meg, hogy melyik gép alkalmas az aktuális munka elvégzésére. Mint minden földmunka elvégzését tapasztalt gépkezelőink mérőműszerrel segítik.

Gépeink alkalmasak a legszűkebb helyeken való sávalap ásásra, akár pincefal mellett, akár közvetlen másik épület mellett 30 cm kanálszélességtől 200 cm mélyen.

Az épületek sávalap ásása nagy odafigyelést és pontos precíz munkát igényel, ami nagyon fontos az alapba szánt beton mennyiségénél. Fontos a minőségi kanálválasztás a gazdaságosság szempontjából. Kis gépeink pontosan precízen képesek ásni az alap falának beszakítása nélkül.

gépi földmunka rendelés