Konténer Szállítás!

Rendeljen nálunk konténert Budapesten és Budapest vonzáskörzetében!

A konténer rendeléshez szükséges adatok:

  • Az ön címe
  • Neve, telefonszáma
  • Konténer mérete
  • Kirakás időpontja
  • Elhozás időpontja
  • Az elszállítandó hulladék típusa
  • Kapun belül, vagy kívül szeretné elhelyezni  – Az autó méretei miatt szükséges.

( Mivel az autó 2,5 méter széles, így a beálláshoz egy legalább 3 méteres kapu szükséges. )

Ha rendelni szeretne hívjon bennünket bátran azonnal,  minden nap várjuk hívását, hogy biztosan teljesíteni tudjuk rendelését, a kívánt időpont előtt legalább egy-két nappal jelezze rendelési szándékát!

Megrendelését leadhatja telefonon a +36303527679 számon, továbbá rendelhet konténert még emailben is az info@kanyakontener.hu címen

Hívjon minket vagy írjon nekünk bizalommal!

Konténer rendelés leadás

Konténereink 3 m³-től elérhetőek. A megrendelő kérésére beszállítói nyilatkozatot is tudunk biztosítani a hulladék lerakásáról, kezeléséről. Behajtási engedélyekkel a pesti és a budai oldalon is rendelkezünk.

Sóder szállítás, termőföld szállítás, homok szállítás, murva szállítás, kavics szállítás, beton, építési törmelék, bontott tégla szállítás stb.

Igény szerint lenyitható konténert is tudunk biztosítani

Konténeres sittszállítás rendeléshez minden esetben szükséges:

  • a terület biztosítása, ahová a konténer elhelyezésre kerül ez mindig a megrendelő feladata
  • a területfoglalási engedély beszerzése, melyet a lakhely szerint illetékes polgármesteri hivatalnál kell megkérni.

Területfoglalási engedély nem szükséges, ha a kihelyezett konténert mellékútvonalon, 24 órán belüli elszállítás mellett, folyamatos munkavégzésre használják.

Konténeres sittszállítás az alábbi méretű konténerekben lehetséges:

3, 4, 5, 6, 8, 10 m³

A sitt és szemétszállításnál figyelembe kell venni, hogy a szállító jármű méretei miatt minimális kapuszélesség 260 cm, a minimális magasság 320 cm. A szállítás során a jármű súlya miatt a nem megfelelően alapozott burkolat benyomódhat, megsüllyedhet, ezért felelősséget nem tudunk vállalni, ilyen esetben javasolt kisebb méretű (könnyebb) konténer rendelése. A konténer elszállításakor a jármű letalpalást végez, mely szintén kárt tehet a burkolatban, ezért a helyet úgy kell megválasztani, hogy a burkolatsérülés veszélye minimális legyen. Ez ellen a sofőr alátétgerendákkal védekezik, melyeket mi biztosítunk.