Földmunka, Talajcsere, Tereprendezés, Gépi földmunka, Épületbontás Budapest, 22.kerület (XXII.kerület)

Földmunka, Gépi földmunka, Épületbontás, Tereprendezés Budapest, 22.kerület (XXII.kerület)

Vállaljuk kertek rendezését, talajcserét, töltőanyag és díszítőkavics, terítését, a kiszállítástól a rakodáson keresztül az elszállításig, Bobcat munkagéppel. Murva, termőföld, zúzott bazalt, díszítőkavics, sóder, homok rendezése, terítése. Sitt, föld, hulladékkavics, sóder, töltőanyag elszállítása rakodással.

Tereprendezés Budapest, 22.kerület (XXII.kerület)

A terep tényleges rendezését mindig a gépi földmunka indítja meg. Ennek során a toló-lapos markolók egyenesbe rendezik a felszínt, a hidraulikus karokkal rendelkező kanalas markolók pedig segíthetik a felesleges föld áthelyezését, vagy teherautóra pakolását annak érdekében, hogy mielőbb sík terep legyen a végeredmény. A tereprendezés az egyik legköltséghatékonyabb munka, ugyanis rendszerint nem tart sok ideig. Keményebb sziklás talajokon előfordul hogy nehezebb a dolgunk van, de a legtöbb lazább szerkezetű talaj esetén ez egy gyorsan elvégezhető folyamat.

ÉPÜLET BONTÁSBudapest, 22.kerület (XXII.kerület)

Teljes körű előkészülettel bontunk családi– és társasházakatipari ingatlanokat. Forduljon hozzánk bizalommal az ilyen jellegű munkálatokkal kapcsolatban is. Keletkezett mindennemű törmelékét (sitt, szemét, fahulladék) elszállítjuk.

Építkezésénél szakszerűen kiszedjük pincetömbjételkészítjük pontsávalapját. Vállalunk földvisszatöltésttömörítéstrézsűképzést.

Kérjen ajánlatot kollégánktól! Segítünk az előkészítésben, elektronikus naplóvezetésben is.

Vállaljuk épületek szakszerű elbontását és az ezzel járó gépi földmunkát és törmelék elszállítását.

Az épületek bontása engedélyköteles, ezért kérjük ezen dokumentumok beszerzését az árajánlatkérés időpontjában.

Az épületbontás komoly szakértelmet megkövetelő munkafolyamat, amely kiemelten balesetveszélyes. Munkatársaink több éves szakértelemmel végzik ezt a típusú munkát is.

GÉPI FÖLDMUNKA Budapest, 22.kerület (XXII.kerület)

Rendeljen nálunk konténert Budapesten és Budapest vonzáskörzetében!

A gépi földmunkák elvégzését is vállaljuk. Gépi földmunkával kapcsolatos további információért kérjük hívja munkatársainkat vagy írjon nekünk!

GÉPI FÖLDMUNKA SZOLGÁLTATÁSOK:

  • Tereprendezés, terület előkészítés
  • Árokásás, csatornázás, közműárok kiemelés
  • Alapásás Budaörs
  • Pincetömb kiemelés, medencealap kiemelés

Tereprendezés, terület előkészítés Budapest, 22.kerület (XXII.kerület)

A munkákat Bobcat, Kubota márkájú jó minőségű megbízható gépekkel végezzük fő és alvállalkozói szinten. Az adott terepviszonyoknak megfelelően előzetes szemle alapján választjuk ki azt a gépet, amelyik az adott földmunka munkafolyamatra a legmegfelelőbb, és a megrendelő szempontjából a leggyorsabb, és leggazdaságosabb. Tereprendezés során tapasztalt gépkezelőink akár saját mérőműszerrel is segítenek a legjobb minőségű végcél elérésében. Továbbá foglalkozunk régi, járdák térbetonok, felszedésével, törőfejjel való feltörésével.

Árokásás, csatornázás, közműárok kiemelés Budapest, 22.kerület (XXII.kerület)

Árokásás, illetve csatornázás munkafolyamatát Bobcat és Kubota gépekkel végezzük, a munkahely adottságainak megfelelően. Tapasztalt gépkezelőink műszeres mérőeszközzel segítik a földmunka munkafolyamatait, a gyors kivitelezés érdekében. Az árokásást, és csatornaásást több féle kanálmérettel végezzük 30 cm szélességtől a 60 cm szélességig.

Alapásás Budapest, 22.kerület (XXII.kerület)

Az alapok, sávalapok, kerítésalapok kiásását Bobcat és Kubota gépekkel végezzük. Minden esetben előzetes szemrevételezés alapján határozzuk meg, hogy melyik gép alkalmas az aktuális munka elvégzésére. Mint minden földmunka elvégzését tapasztalt gépkezelőink mérőműszerrel segítik.

Gépeink alkalmasak a legszűkebb helyeken való sávalap ásásra, akár pincefal mellett, akár közvetlen másik épület mellett 30 cm kanálszélességtől 200 cm mélyen.

KAPCSOLAT
Telefonszámunk: +36303527679
Email: info@kanyakontener.hu